You are currently viewing 5 טיפים לרכישת תכשיטים באופן מקוון

5 טיפים לרכישת תכשיטים באופן מקוון

עם מחירים מעולים ומבחר עצום, האינטרנט מספק לקונים רבים דרך טובה יותר לרכוש את התכשיטים שהם חושקים בהם. עם זאת, מי שמעולם לא עשה זאת עלול להפסיד אם הוא לא יהיה מוכן לעזוב את התפאורה המוכרת של לבנים וטיט כדי להצטרף למהפכת הקניות המקוונת. אז אם אתם מסתכלים על קניית תכשיטים דרך האינטרנט, אך אינכם בטוחים כל כך (אם בכלל), הנה כמה טיפים שיעזרו לכם ללחוץ על כפתור ה"רכוש" ולקבל את האביזרים המסנוורים אליכם הביתה.

 

  1. קבלו הפניות. הטריק הראשון, כמו כל סוג של קניות, הוא לבקש הפניות. סביר להניח שיש לכם חברים או בני משפחה שרכשו תכשיטים ברשת, כנראה עם שק מלא בסיפורי אימה וגם רגעי אושר. הנשים שאתם סומכים עליהן לא ינווטו אתכם לכיוון הלא נכון, אז תנו לחוויה שלהן להדריך אתכם בחיפושכם אחר תכשיטים ברי השגה של קמעונאים מקוונים מהימנים.

 

  1. צמצמו את החיפוש. אתם לא רוצים להפוך את החיפוש לרחב מדי, נאמר על "תכשיטים", או שאתם יכולים לסנן הרבה זבל שלא קשור למה שאתם מחפשים. עם הזמן, סביר להניח שתמצאו סוחרים או אפילו מעצבים שאתם מעדיפים, אבל כשאתם רק מתחילים לחפש, לפחות חשבו איזה סוג תכשיטים אתם רוצים (מודרניים או מסורתיים, יהלומים או אבני חן וכו') כדי לא להיות מוצפים בבחירות מרובות.

 

  1. השוו מחירים. רק בגלל שאתם מוצאים מחיר נהדר אצל הקמעונאי המקוון הראשון שאתם מבקרים אצלו לא אומר שאתם צריכים לקפוץ עליו. קחו את הזמן להביט באתרים מתחרים ושקלו לא רק מחיר, אלא גם את המוניטין של הסוחר (קראו ביקורות של לקוחות) כדי לקבוע אם הוא הספק הנכון לעשות איתו עסקים.

 

  1. למדו על תכשיטים. יש אתרים שמציעים מידע על תכשיטים ללקוחותיהם, אז נצלו זאת! אמנם אתם תמיד יכולים לשלוח דוא"ל או להתקשר ולשאול שאלות, אבל קניות באינטרנט פירושן שאתם צריכים לגייס לפחות מודול של מידע על מה שאתם קונים כדי שלא תמצאו משהו שאתם לא באמת רוצים. למשל כשאתם קונים צמיד טניס, למדו איזה סוגים יש וכו…

 

  1. בקשו הסמכות והתחייבות להחזר כספי. סוחרי תכשיטים שנמצאים תחת מעקב של רשויות יציעו תעודות הסמכה עם תכשיטיהם (לאימות הרכישה) וכן תקופת חסד (בדרך כלל 30 יום) המאפשרת לכם זמן לקבל הערכה עצמאית ולהחזיר כל דבר שאינו עומד בסטנדרטים שלכם עם החזר מלא.